Ar žinote, tą jausmą, kai pamatai Instagrame tobulai atrodančio deserto receptą, nusprendi, kad nepaisant prieš tai turėtų gausybės nesėkmių, iškepsi tokį patį! Ir... biskvitas subliūkšta, neiškyla, o kremas ištyžta?..
Kad taip daugiau niekada neatsitiktų, įrašiau šiuos bazinių konditerijos žinių mokymus, kuriuose labai išsamiai papasakojau kodėl taip nutinka ir ką daryti, kad daugiau nenutiktų!
skirta
KAM
Šie mokymai skirti ne profesionalams - mamos ir tėčiams, namų kepėjoms, norinčioms išmokti namų sąlygomis tinkamai kepti keksiukus, pyragus, biskvitus bei džiuginti jais savo ir savo šeimos narių gomūrius.
4 dalys
SUDARO
-
Apie konditerijos įrankius ir priemones (45min);
-
Apie klasikinių ir riebiųjų biskvitų kepimo taisykles ir didžiausias daromas klaidas (47min);
-
Apie kremus – plikytą ir mascarpone pagrindu (25min);
-
Apie keksiukų ir biskvitų puošybos technikas (17min).
sužinosite
1 DALYJE
Be kokių konditerijos įrankių sunkiai išsiversite norėdami pasiekti geriausio rezultato;
Kurių tikrai nebūtina pirkti ir kuo galima juos lengvai pakeisti;
Kaip išsirinkti tinkamas kepimo formas, kuo jos skiriasi ir kurių reikia būtent Jums;
Kaip naudoti tam tikrus konditerijos įrankius ir priemones;
Kur įsigyti kokybiškas konditerijai skirtas prekes;
Kokias savybes turi išties kokybiški keksiukų popieriniai krepšeliai;
Kokius antgalius puošybai rinktis ir kokių geriau vengti.
gausite
2 DALYJE
atsakymus
Kokias savybes turi geras plaktuvas, su kuriuo biskvitai pavyksta?
Nuo kokių produktų priklauso klasikinių ir riebiųjų biskvitų sėkmė?
Ką kepiniuose keičia pasirinkti riebalai, saldikliai ir miltai?
Kokios didžiausios klaidos daromos, kepant biskvitus?
Kodėl biskvitas neiškyla?
Kodėl biskvitas susmenga?
Kodėl orkaitėje gražiai iškilęs, išimtas biskvitas subliūkšta?
Kodėl iš išorės biskvitas atrodo iškepęs, o viduje jis „žalias“?
Kodėl biskvitas iškepa netolygiai?
Kodėl suskyla biskvito viršus?
Kaip tinkamai paruošti riebųjį biskvitą? Receptas.
Kaip tinkamai paruošti klasikinį biskvitą? Receptas.
išmoksite
3 DALYJE
Kaip pagaminti bazinį plikytą kremą. Receptas;
Kaip galima suteikti jam dešimtis papildomų skonių ir kur, kaip jį panaudoti;
Kaip pagaminti bene universaliausią mascarpone kremą. Receptas;
Kaip jį gelbėti, jei netyčia perplakėte arba jis nelaiko formos;
Kokius dažiklius geriau rinktis.
išmoksite
DALYJE
4
Kaip tinkamai naudotis konditeriniu maišeliu ir antgaliais;
Kaip galima papuošti keksiukus arba tortą net kelių skirtingų antgalių pagalba;
Kaip padaryti dviejų spalvų kremą ant keksiuko;
Kaip įdėti įdarą ir kur panaudoti keksiukų viduriukus;
Serpantinai, žvaigždutės, gėlytės, debesėliai ir tt. – viskas taps Jums pavaldu!